Dålig planering

Jag är inte så duktig på att planera saker och ting.

Först så kan jag säga att gissningarna på vikten strömmar in. Det är rätt varierande område som ni gissar på. Men det finns ett viktområde som dominerar. Jag har vägt alla detaljerna var för sig, fast med lite plastemballage, så jag har en bra uppfattning om var ungefär jag hamnar. Men så påverkas vikten av kortare gaffel (eller vad det heter upp till styret). Kortare vajrar mm.

I dag har jag monterat det mesta, fick tag i ett nytt vevhuslager som ska komma i morgon. De sa att de ska skicka det i morgon, men med lite vädjan så fick de iväg det i dag.

Man kan ju tycka att jag skulle haft alla delarna hemma samtidigt, men nu blev det inte så.

Från början tänkte jag köpa en sadel lokalt, men det blir inte så. Så nu blir det till att beställa någon.

Inga bilder i dag. Tyckte inte det var så mycket att visa när jag drar i en skruv. I morgon kommer det en del. Hoppas kunna justera upp växlarna i morgon och rulla på torsdag. På fredag avgörs det vem som vinner.

About Christer

Skriv gärna några rader om vad du gillade min senaste blogg.
This entry was posted in Bilder. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>