Vevlagret på plats

Nu jobbar inte jag heltid med att montera cykeln. Effektiv tid för att sätta ihop den är nog ett par timmar. Men varför stressa, jag har ju semester och måste även underhålla min gamla cykel i form av träning.

Nu är i varje fall vevlagret på plats. Jag beställde det i går och det kom i dag.

imageDet är viktigt att titta på det och vända det åt rätt håll.image

imageJag har pressat i det och satt på vevpartiet.

Ipressningen gick enkelt och bra. Hur jag gjorde finns inga bildbevis på;) Men då jag inte har riktiga pressverktyg får man ta vad man har, det viktiga är att det kommer i helt rakt. Jag pressade lite så kollade jag att själva hylsorna gick i varandra, vilket de gjorde.

I morgon hoppas jag få tid att justera in växlarna. På fredag kväll blir det invägning och vinnaren kommer att presenteras.

 

 

About Christer

Skriv gärna några rader om vad du gillade min senaste blogg.
This entry was posted in Bilder. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>